Intocht Sinterklaas in Oisterwijk

Op zondag 18 november is het weer zover. Sinterklaas en zijn pieten komen naar Oisterwijk! We verwachten hem rond 14.13 uur op het station. In verband met de veiligheid is het perron helaas niet toegankelijk voor kinderen en ouders. Sinterklaas zal daarom meteen na zijn aankomst met de trein alle kinderen begroeten vanuit het raam boven het station. Roelie Boelie, Trammelanto, Sjaak Sjoerd, Paco, Margarita, Lolita en Juanita zullen zich hier natuurlijk ook laten zien en horen. Sinterklaas gaat daarna op zijn trouwe schimmel Amerigo, begeleid door een heus pietenorkest en maar liefst 70 pieten richting het dorp. Amerigo brengt Sinterklaas tot aan het Raadhuis, vanaf daar loopt de Sint, waarbij volop de gelegenheid is om handjes te geven, naar het bordes van Tiliander. Hier wordt de Sint rond 15.00 uur welkom geheten door burgemeester Hans Janssen. De middag wordt afgesloten met het zingen van liedjes samen met de pieten.

Oefen je vast het nieuwe liedje ‘Lopen over daken’, zodat je mee kan zingen en dansen? Je vindt het op het YouTubekanaal ‘Sinterklaas in Oisterwijk’ en op Facebook ‘Sinterklaas van Oisterwijk’. Het Oisterwijkse Sinterklaasjournaal vind je daar ook vanaf maandag 19 november.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *