Archief 2017 > Oisterwijkse Sinterklaaslied 2017 ‘Stap maar op’

Volgende week is het eindelijk zo ver. Dan komt Sinterklaas weer naar Nederland en natuurlijk ook naar Oisterwijk. Hoog tijd om alle liedjes en dansjes te gaan oefenen en natuurlijk het Oisterwijkse Sinterklaaslied van dit jaar: ‘Stap Maar Op!’

Ken jij het eigen YouTube kanaal van Sinterklaas in Oisterwijk al? Je vindt hier niet alleen de nieuwe clip, maar ook wordt hier vanaf woensdag 15 november het Oisterwijkse Sinterklaasjournaal gepubliceerd en kun je liedjes en shows van de afgelopen jaren terugkijken. En like dan ook meteen de Facebookpagina van Sinterklaas van Oisterwijk!
Ga maar vast goed oefenen, dan maken we er bij de intocht op het Lindeplein en natuurlijk bij de shows in Tiliander samen één groot feest van! Tot dan!!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *