Heb jij een ‘hart voor Sinterklaas’? Stem dan nu!

De Stichting Sint Nicolaas Oisterwijk organiseert al 75 jaar de intocht en de Sinterklaasvoorstellingen voor alle kinderen van Oisterwijk. Ter gelegenheid van dit 75-jarig bestaan van de stichting, brengt het bestuur een herinneringsboek uit over 75 jaar Sinterklaas in Oisterwijk. Om dit te kunnen bekostigen, doen we mee aan de actie ‘Hart voor uw Club’. Deze actie is een initiatief van Rabobank Hart van Brabant. De Sinterklaas Oisterwijk_logobank draagt het verenigingsleven een warm hart toe en stelt hiervoor € 250.000,- beschikbaar. De leden van de bank beslissen waar het bedrag naar toe gaat. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan zij er twee op hetzelfde initiatief mogen uitbrengen. Ben jij lid van Rabobank Hart van Brabant? Kom dan in actie en stem vóór 17 oktober op de Stichting Sint Nicolaas. Alvast dank voor je stemmen en tot ziens op het Lindeplein waar we op zondag 19 november Sinterklaas en zijn pieten weer groots gaan inhalen!

1 reactie op “Heb jij een ‘hart voor Sinterklaas’? Stem dan nu!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *