ARCHIEF 2015 > Het Oisterwijkse Sinterklaasjournaal

Ook dit jaar is er een speciaal Oisterwijks Sinterklaasjournaal gemaakt. De komende vier weken wordt dit uitgezonden op LOVO. Het is tevens terug te zien op YouTube en op de Facebookpagina van Sinterklaas in Oisterwijk.

Bekijk de eerste aflevering van het Oisterwijkse Sinterklaasjournaal, waarin Margarita uitlegt waarom ze dit jaar niet naar Nederland komt, en waarin je ziet dat Trammelanto alvast vooruit is gestuurd en een belangrijke brief vindt over Roelie Boelie. Ook kun je het nieuwe Tilianderlied van 2015 vast luisteren én meezingen!

In de tweede aflevering van het Sinterklaasjournaal bespreekt Juanita met Roelie Boelie wat je allemaal moet kunnen als hoofdpiet en gaat zij een online cursus doen om hoofdpiet in opleiding te worden.

In de derde en laatste aflevering krijgt Roelie Boelie een vervelend telefoontje, en zie je hoe Paco, Carmelita en Sjaak Sjoerd er één grote puinhoop van maken. Trammelanto gaat naar school.

1 reactie op “ARCHIEF 2015 > Het Oisterwijkse Sinterklaasjournaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *